Over Movelle

Mijn naam is Elle de Haas (1982), het gezicht achter Movelle. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben we twee kinderen. Movelle is ontstaan door te kijken naar wat ik belangrijk vind. Ik vind het belangrijk om in beweging te blijven en om mij als mens te blijven ontwikkelen. Movelle betekent letterlijk “bewegen” (move =bewegen). 


Sinds 2001 werk ik in de zorg. Eerst als verzorgende IG in de psychogeriatrie, later als verpleegkundige in het ziekenhuis, de thuiszorg en het hospice. Mijn interresse in “het alternatieve circuit” bestaat al heel lang en ik vind het belangrijk om als mens in ontwikkeling te blijven. Zelf heb ik ook de nodige ervaring opgedaan, als cliënt zijnde, binnen de complementaire zorg, met zeer goede resultaten.
Het werken als verpleegkundige deed en doe ik met veel plezier, echter op een bepaald moment gaf de verpleging mij niet meer de volledige voldoening waar ik naar opzoek was.

Zodoende ben ik in 2011 de 3-jarige HBO opleiding Voetreflexzonetherapie gaan volgen bij Sonnevelt opleidingen; de eerste stap richting complementaire zorg. Deze opleiding heb ik in 2014 met goed resultaat afgerond.
In 2021 ben ik afgestudeerd als NEI-therapeut op HBO niveau, deze opleiding heb ik gevolgd bij Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel.
Met deze kennis en ervaring heb ik een totaal pakket verkregen om cliënten in de praktijk nog beter te kunnen ondersteunen.

Ik ben enorm dankbaar dat ik op een natuurlijke manier bij mag dragen aan de gezondheid van mijn cliënten, om te mogen ondersteunen in de zoektocht naar nieuwe balans in het leven. Je hebt alles al in je, alleen soms heb je net even een beetje extra ondersteuning nodig om tot die gewenste balans te komen.

Bijscholingen

2013: Mindfullness – Han Fortman Centrum Nijmegen
2014: Hotstone massage – Total health opleidingen
2018: Zwangerschapsreflexologie – Carla Huis in ’t Veld
2018: Vrouwenklachten – Total Health opleidingen
2018: Reflexologie bij stressklachten – CBKO
2019: Stervensbegeleiding – Total health opleidingen
2019: Chinflex – Total health opleidingen
2020: Verbroken Verbinding Massage – Wendy van de Pas
2020: Fertiliteitsrefloxologie – Total health opleidingen
2020: Covid en andere luchtwegpathologie – Total health opleidingen
2020: Moxa therapie – Total health opleidingen
2021: Voetmeridianen – CBKO zwolle
2021: Fibromyalgie en CVS – Total health opleidingen

Opleidingen

2006: Opleiding verpleegkunde (BIG geregistreerd)
2011: Opleiding voetreflexzone therapie – Sonnevelt opleidingen
2021: Opleiding NEI- coach – Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel