Verbroken Verbinding Massage

Het is een magisch moment, geboren worden. Iedereen heeft hierbij zijn of haar eigen verhaal.
Alle sensaties, emoties en informatie die je hebt gevoeld als baby voor, tijdens en na de geboorte zit opgeslagen in het celgeheugen van het lichaam. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen en jezelf. Hoewel je geen herinneringen hebt aan deze gebeurtenissen hebt, kan de manier waarop je geboren bent een grote impact hebben op wie je bent.
Wat er nu in je leven gebeurt kan dit stukje aanraken en ons blokkeren. Dat kan verklaren dat oude patronen, ook op energetisch niveau, oorzaak kunnen zijn van allerhande klachten en gedragingen.

Met de Verbroken Verbinding Massage brengen we door middel van een vragenlijst eerst jouw geboortepatronen in kaart. Op je voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen, die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee de rest van ons lichaam. Wanneer patronen door voetmassage vrijgemaakt worden, is er ruimte voor verandering.

Deze vorm van massage is geschikt voor iedereen die de verbinding met zichzelf wil herstellen (die door pre- en perinatale patronen beschadigd of verbroken zijn).
De Verbroken Verbinding Massage is ook zeer geschikt om de band tussen moeder en kind te helen en ook als heel waardevol ervaren door vrouwen met een kinderwens.

Het kan zijn dat één VVM genoeg is, echter kan het zo zijn dat herhaling gewenst is. Dit kan zijn als er bijvoorbeeld complicaties waren tijdens de geboorte van de moeder zelf én vervolgens met de geboorte van haar kind.
Ook is het mogelijk dat er nog wat extra nodig is om bestaand gedrag te doen veranderen. Alles kan en het is altijd goed. Dit laatste kan dan met NEI – therapie bekeken worden.